MoraBanc Andorra - Barça: Derrota abans de viatjar a Grècia (108-92)
Ofert per

Els blaugranes no han pogut consumar la remuntada a la segona part i han caigut derrotats contra el conjunt andorrà abans de marxar cap a terres gregues

El Barça ha perdut en la seva visita a la pista del MoraBanc Andorra (108-92). Els blaugranes, després d'un inici igualat, s'han vist superats al segon quart, i malgrat una gran remuntada al tercer període, els andorrans han acabat emportant-se el partit en un gran últim capítol. Roger Grimau ha donat descans a jugadors importants i ha repartit minuts de cara a l'important viatge a Grècia.

Així, el pròxim partit ja serà el tercer de la sèrie de quarts de final d'Eurolliga contra Olympiacos, el dimarts 30 (20.30 hores, Movistar+), mentre que el quart, també a terres gregues, serà el dijous 2 (18.45 hores), amb l'obligació de guanyar almenys un per continuar vius a Europa.

Primer quart igualat

El duel entre andorrans i catalans ha començat molt disputat. La intensitat s'ha plasmat al parquet i els atacs han guanyat a les defenses. Amb els primers canvis de Roger Grimau, on ha donat minuts als menys habituals, Rokas Jokubaitis ha agafat les regnes i des de l'anotació i la direcció el Barça ha contestat totes les cistelles de l'Andorra, malgrat que els locals han sigut els vencedors dels primers 10 minuts (28-24).

L'Andorra s'escapa en el marcador

Un 3/3 de Joel Parra en triples ha posat l'empat en el marcador en el segon període, però les pèrdues blaugranes en primera línia han perjudicat els interessos culers i els andorrans ho han aprofitat amb un parcial de 8-0 per a distanciar-se. Després d'un intercanvi de cops on els de Grimau han retallat diferències gràcies a l'encert des del triple, el combinat andorrà ha tornat a obrir una escletxa significativa per tancar la primera part. A més, els metres d'altura han baixat després de l'expulsió de James Nnaji per dues faltes antiesportives (55-43).

Remuntada blaugrana...

Tenint al cap la remuntada a la segona part, el Barça ha sortit amb una altra cara i un parcial de sortida de 5-13 ha obligat l'entrenador andorrà a aturar el joc. En gran part, gràcies a Parra, que ha tornat a fer-se notar amb dos triples consecutius més, a més de la seva defensa. Després d'una tècnica i una antiesportiva, Jabari Parker també ha sigut desqualificat. Malgrat que un triple de Darío Brizuela ha posat per davant als blaugranes per primera vegada des del primer quart, consumant així la remuntada, l'Andorra ha sigut capaç d'arribar a l'últim període un punt per sobre (75-74).

... que no s'acaba consumant

El darrer capítol ha sigut un festival de triples, si bé els andorrans han estat més encertats des de la línia de tres i un gran parcial els ha catapultat en el marcador, també en part per noves pèrdues blaugranes. L'atac culer s'ha apagat i això ho han aprofitat els locals per tancar el partit. Així, no s'ha pogut consumar la remuntada a la segona part i el Barça ha perdut a la competició domèstica abans de viatjar a Grècia (108-92).